sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Pelillistä valmistautumista vol 2 Lempäälässä 18.5.2014

Helteisenä ja aurinkoisena sunnuntaina bloggari oli Warrior Starsin matkassa Lempäälässä. Kyseessä kenraaliharjoitus ennen odotettua Toronton matkaa. Ville Nieminen ja Janne Ojanen olivat kasanneet vastaamme Tapparan timantin/rubiininkovan kärjen.

Ensimmäisessä erässä Tapparan otti hetkeksi johtoaseman ajassa 2.57. Perttu Iso-Kuortti tasoitti ajassa 9.16 Juuso Fagerströmin ja Mico Luodon syötöistä. Pian perään Warriorien toinen maali ajassa 12.19 Altti Nykäsen toimesta. Syötön tähän tarjoili Juuso F. Ajassa 15.52 Santeri Hatakka otti koukkaamisesta kahden minuutin rangaistuksen. Warriorit hoitivat alivoiman mallikkaasti ja ensimmäisen erän lopulla Warriorit siirtyivät johtoasemaan. Santeri Hatakka maalintekijänä Leevi Lepistön syötöstä. Kovavauhtinen ja tasokas ensimmäinen erä siis meille luvuin 1-3.

Toisesta erästä ei tapahtumia ja tilastomerkintöjä puuttunut. Bloggari pysyi ehkä perässä ;)
Tappara kavensi tilanteeseen 2-3 ajassa 23.37.  Tapparalaiset selvästi pelottavan motivoituneina toiseen erään. Ajassa 26.47 Leevi Lepistölle rangaistus estämisestä. Tappara käytti tilaisuutensa tasoitti 3-3 ylivoimansa viime sekunneilla. Tilanne piinaava ja jännittävän tasainen.
Ajassa 36.38  Riku Badorek taiteili Warriorien 4. maalin Mico Luodon syötöstä. Tapparan kilpailuhermo on timantinkova ja välittömästi ajassa 37.32 tasoitus tilanteeseen 4-4.
Voitontahtoa löytyy myös vierailijoilta, kuten kunnon sotureilta kuuluukin löytyä! Ajassa 38.01 Warriorien viides maali Jaani Holopaisen toimesta. Syötöt passailivat Perttu Iso-Kuortti ja Mico Luoto. Toisen erän loppuun vielä piinaavat sekunnit Warriorien ottaessa rangaistuksen ajassa 39.20, liikaa pelaajia jäällä. Rangaistusta kärsimään Colli Colliander.

Kolmanteen erään niukassa 4-5 johtoasemassa. Alussa hetki alivoimalla, mikä hoitui lähes oppikirjamaisesti. Tapparalle jäähy ajassa 42.35. Tapparalla tässä kohtaa hyvää alivoimapelaamista. Ajassa 46.09 Juuso "Fagu" Fagerströmille rangaistus polvitaklauksesta. Tappara käytti tilanteen jälleen hyväkseen ja tasoitti pelin 5-5. Pelikellon näyttäessä 49.12 Sandelle rangaistus kampituksesta. Ylivoimalla Tappara ei tällä kertaa onnistunut, vaan Sande siirsi Warriorit johtoon välittömästi jäähyltä päästyään ajassa 51.59. Jännittävän ja tiukan pelin loppumetreillä Altti teki Warriorien seitsemännen maalin. Edes meidän Niklas "Nikke" Aropellon rangaistus, Tapparan aikalisä eikä maalivahdin poistaminen vartiotontiltaan muuttanut pelin lopputulosta. Voitokkaina kotimatkalle lopputuloksella 5-7!

Eli kiitos ja kumarrus Tapparan kärjelle tasokkaasta sparrausottelusta.

Harjoitusottelut ovat tehneet tehtävänsä ja voitokkaana joukkue matkaa keskiviikkona kohteeseen. Bloggari raportoi  turnauskaupungista heti, kun yhteydet ovat kunnossa.