lauantai 24. toukokuuta 2014

Day 3

Perjantaiaamuna joukkue heräsi kuuden aikoihin pilviseen ensimmäiseen turnauspäivään. Aamiaisella käytiin jo ennen seitsemää ja klo 7.30 joukkue toimihenkilöineen lähti läheiselle Westwood Areenalle.

Valmistautumista aamun matsiin

Aamun peli starttasi klo 9.30 turnaushallin kolmoskentällä. Vastassa jo etukäteen tasokkaaksi tiedetty Toronto Bulldogs. Peliaika turnauksessa 3 x 15 min. Ensimmäinen erä oli kohtuullisen tasainen ja peli kulki vauhdikkaasti päädystä toiseen. Ensimmäisen erän lopulla Bulldogien taitavuus ja kovataso alkoivat tuottaa tulosta ja Bulldogit tekivät muutaman maalin lyhyessä ajassa. Toinen ja kolmas erä olivat selvästi Bulldogien hallintaa ja Warriorit saivat harjoitella turnauksen aluksi häviämistä. Lopputulos 10-1. Warriorin ainoan maalin taiteili Juuso "Cheek" Tiihonen #71. Kaikki kunnia voitosta huikealle Bulldogs-joukkueelle!

Holppi # 9 ja Cheek #71 Bulldogs pelissä

Bulldogs pelin kättelyt

Pelin jälkeen joukkue toimihenkilöineen ja kannattajineen suuntasi nollaamaan mielen läheiseen Vaughan Mills -ostoskeskukseen. Siellä kohteena erityisesti Pro Hockey Shop, jossa pelimiehet saivatkin ajan hyvin kulumaan ja hankintojakin tuli tehtyä. Ostoskeskuksessa nautittiin myös pastalounas. Lippiskaupan kautta hotellille lepäämään ja keräämään voimia päivän toiseen matsiin.

Päivän toinen matsi West Coast Select -joukkuetta vastaan starttasi klo 17. West Coast Select sijoittui pari viikkoa sitten Italiassa käydyssä Selects Invitational -turnauksessa kolmanneksi, joten vastaan oli tulossa taas hyvätasoinen joukkue. Warriorit olivat aamun tappion jälkeen selvästi päättäneet hoitaa homman kotiin ja peli oli alusta saakka vauhdikas ja tasainen. Peli maalitilin avasi Bado #64. Fanikatsomo sai toivomansa maalin ja piti sen mukaista meteliä.  Vastustajat  olivat jälleen taitavia. Vauhtia riitti. Kuten myös rangaistuksia. Kannustustakaan ei puuttunut. Fanit hoitivat osansa, kuten myös pelimiehet. Jännitystä riitti aivan viime minuuteille saakka. Warriorisoturit Colli #10 ja Cheek #71 onnistuivat meillä ja Wet Coast pääsi maalin päähän.

Meteli meidän pienen fanijoukon aikaansaamana oli hurja, kun summeri soi ja taululla luvut 2-3. Eli ansaittu ja tarvittu hieno voitto!