maanantai 26. toukokuuta 2014

Day 6

Kauan odotettuun huvipuistopäivään herättiin omassa tahdissa. Osa pojista on jo omaksunut paikallisen ajan ja nukkui sikeästi lähes aamiaisaikaan saakka. Aamiainen klo 8 ja huvipuistoilijat pakattiin aurinkorasvattuina autoihin puoli 10.  Osa aikuisturisteista suuntasi Niagaralle, osa poikien matkaan.

Huvipuisto sijaitsi noin 20 minuutin automatkan päässä. Aika hurja paikka näin äitibloggarin näkökulmasta ;)  Mutta pojilla tuntui olleen todella kivaa. Paikkaan voi tutustua linkistä https://www.canadaswonderland.com/  Pelaaminen tuntui myös kiinnostavan ja kotiin tuomisina monella taitaakin olla pehmoleluja tai palloja. Toivotaan, että mahtuu matkatavaroihin....

Parin tunnin välein pojat kerättiin kasaan ja juotetiin ja yhdessä välissä myös ruokittiin Subeilla. Ilma oli aika lämmin, mutta huvittelijat pystyivät halutessaan käväisemään "vesilaitteissa" virkistäytymässä. Onneksi puistossa kävi kohtalainen tuulenvire ja välillä aurinkoa himmensi pieni utupilvi. Puistosta poistuttiin vasta sulkemisaikaan noin klo 18. Loppuilta meni hotellilla löhöillen, pizzaillallisella ja tv:stä NHL-matsia katsellen.


Huvipuistoon lähtöä

Huvipuistoon lähtöä



 
 
Jojo ja valkkukin riehaantui kokeilemaan muutamaa laitetta :)

Jesse, Altti, Fagu ja Leta

Rafaello, Juuso, , Mico ja Leevi L

Kiire tuntui olevan koko ajan :) juuri ja juuri sai kantapäistä kuvaa

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti