sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Day 5

Toronton aamu aukeni taas aurinkoisena ja upeana. Aamiaisen jälkeen aamupäivän ohjelmassa harjoitusottelu Ruotsin Selects- joukkuetta vastaan. Klo 11 käynnistyvä peli päästiin pelaamaan tutun turnaushallin ykkösaskissa. Turnausväestä suurin osa oli jo poistunut ja halli ympäristöinen ihanan rauhallinen ja hiljainen. Vain mitaliottelut olivat enää käymättä.

Peli oli vauhdikasta ja tasaista. Ensimmäinen erä jäi maalittomaksi. Toisessa erässä ruotsalaiset onnistuivat maalinteossa kerran ja kolmannessa erässä kerran. Warriorit eivät muutamista hienoista tilanteista huolimatta onnistuneet ja harjoitusottelun vei Ruotsi luvuin 0-2. Kättelyjen jälkeen poseerattiin hetken harmituksesta huolimatta yhteiskuvassa.











Warrior Stars (Seppo puuttuu kuvasta)
 
 
Pelin jälkeen joukkue lounasti vielä viimeisen kerran hallin Penalty Box -ravintolassa. Hotellilla levähdettiin hetkinen ja seurattiin samalla Suomen matsia. Aikuiset jännitti porukalla hotellin aulassa ja aamiaissalissa. Pojat seurasivat peliä omissa/kavereiden huoneissa.
 
Kamat kuivuu ja tuulettuu hienosti helteisellä hotellin pihalla
 
 
Iltapäivän ohjelmaksi oli järjestetty käynti paikallisessa pelisalissa. Siellä pojat saivat pari tuntia pelata ja kerätä urakalla "palkintolippuja," joita sitten vaihdettiin pisteiksi ja edelleen hienoiksi palkinnoiksi. Tuntui olleen kiva paikka.
 
 
Eki, Bado, Altti ja Miika

Leevi L

Juuso T ja Fagu

Colli?, Nikke ja Perttu

Nikke, Fagu ja Sande
 
Pelihallilta suoraan iltaruokailuun. Iltaruoka jälleen hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa. Ruokailun jälkeen pojat ehtivät hetken viettää ruokalepoa yhdessä ja jälleen klo 22 unten maille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti